Eksklusive
liebhaverboliger

med luksuriøse renoveringer

Skodsborg

(Ejendommen er solgt)

Helt og aldeles kompromisløst gennemistandsat klassisk strandvejsvilla i højeste international klasse med en sjælden set detaljegrad.

Ejendommen er nyistandsat med en gennemgående stil i nyeste design og ensartethed i materialevalg.

Boligen er oprindeligt opført 1907 beliggende på 827 m² nyanlagt grund med panoramaudsigt over Øresund og fremstår i dag, som i nyopført stand, med bl.a. tagrender i zink, nye facader og vinduer, elinstallationer, kameraovervågning og dørtelefon, rørføring, kloakering, gulvvarme overalt samt ny garage og nye anlagte udendørs arealer med bl.a. udendørsbruser og nedfældet lounge støbt i beton.

Fra haveloungen er der frit udsyn til både hus og Øresund.

Kvaliteten af materialerne er de ypperste med bl.a. Pietra de Fossena marmor, Simonsen & Czechura, Dinesen gulve, Clockwork Rhino badeværelsesfliser, børstet kobber armaturer fra Vola, Gaggenau, Miele, belysning fra Nowodvorski Lighting, ABB stikkontakter i bronze, Velfac Edge vinduer.

Den imponerende ejendom indeholder smukt og diskret ankomstparti med sort smedejernshegn og dørtelefon. Hall med garderobe, opholdsstue med indbygget reol i røget børstet eg, i direkte forbindelse hermed stort alrum indrettet med ekstravagant Simonsen & Czechura køkken i røget børstet eg med brunerede messingrammer og de smukkeste Pietra de Fossena marmorbordplader. Af detaljer kan bl.a. nævnes detaljer som kværn i vask og Quooker. Køkkenet vender mod Øresund og har udgang til ejendommens terrasse med udendørs fliser fra Porcellanato.

Separat børneafdeling med 2 store børneværelser begge med et badeværelse en suite og dobbeltdøre mod Øresund. 

1. sal, Repos, meget stor master afdeling mod Øresund med badeværelse en suite, walk in closet og udgang til overdækket terrasse.

Derudover stort børneværelse med eget badeværelse en suite.

I kælderen: Vaskerum, teknikrum, samt 3 disponible rum.

Der er i alt 4 parkeringspladser på grunden. Den listebeklædte garage med direkte indgang til ejendommen har plads til 2 biler.

Elegant adgang til det åbne køkken fra første sal.

Hellerup

Istandsættelsen i Hellerup begyndte bogstavelig talt med at fjerne alt. ALT. Intet blev skånet, tag, spær, alt blev kørt ud, kun de nøgne vægge stod tilbage. Etager er fjernet for at få højde, vægge er flyttet for at få længde og plads, og kun de bedste materialer blev kørt ind. Eksempelvis sildebensgulve i massiv eg, marmor fra den samme sten sprængt fra det samme brud og alt snedkerarbejde fra Oak&Noble, som også har stået for den totale renovering. Her er 315 etagemeter, hvor de 80 er en underetage velegnet til teenager eller au pair. Huset er oprindelig fra 1934, i dag står alt uforskammet lækkert efter en mageløs og bekostelig genopbygning. Her er ikke meget vedligeholdelse de næste mange, mange år.

TIL SALG HER

Flot hall med kig til køkken og spisestue.

Huset i Holte

Smukt, æstetisk & fuldstændig gennemrenoveret 

Holte

(Ejendommen er solgt)

Huset er på 600kvm, alt er gennemtænkt. Alt er i de lækreste snedker løsninger. Lejlighed nederst, stor indendørs pool og med udsigt til den smukkeste have.

600 kvm hus med egen lejlighed nederst

Udsigt til den
smukkeste natur

Alt i snedker løsninger

Stor indendørs pool.

køkken og spisestue med kig til pool og den smukke have